Over Preventor

Over Preventor

Waarom kiezen voor Preventor?

Elke onderneming heeft intern een preventieadviseur of op zijn minst iemand die hiervoor de taak op zich neemt. Maar deze heeft daarnaast nog een waslijst aan andere taken en verantwoordelijkheden en die niet altijd de juiste knowhow heeft. Daarnaast hebben andere zaken op korte termijn vaak een hogere prioriteit, waardoor er steeds minder tijd overblijft voor preventie en veiligheid. Het leven van zo’n preventieadviseur is niet simpel.

Preventie zorgt voor meer efficiëntie!

Maar een gezonde en veilige werkomgeving creëren, dat zijn verdoken opbrengsten genereren. Met een goed preventiebeleid, haalt u absentie omlaag en bespaart u kosten. Maar u gaat ook meer structuur krijgen in het bedrijf, waardoor meer overzicht en duidelijkheid komt. Dit stuwt de productiviteit omhoog.

Preventor is uw mentor:

  • Wij helpen u bij uw preventiebeleid
  • Wij zorgen voor sensibilisering rond veiligheid, met opleidingen en coachen
  • Wij geven u de kennis rond preventiebeleid
  • Wij zorgen dat u voldoet aan de Welzijnswet

Perfect op maat van uw behoeften

We staan u bij in de mate dat u dat nodig heeft. Met maatwerk op basis van uw behoeften en respect voor de eigenheid van uw bedrijf. Ons team van professionele preventieadviseurs heeft elk zijn eigen expertise. We treden niet alleen op als preventieadviseur maar leiden ook uw mensen op, zodat u erna zelf de veiligheid in je bedrijf onder de loep kan nemen. Samen gaan we de strijd aan met risico’s. We tonen u graag de weg.

WAARDEN

1. Open communicatie
Om het beste resultaat te verkrijgen, vinden wij het ontzettend belangrijk om altijd open te communiceren. Zo kunnen wij uw bedrijf het best vooruithelpen en weet u waarvoor u staat. Geen onverwachte verrassingen langs beide kanten. Dat werkt nu eenmaal het beste.

2. Keep It Simple and Workable
Bij ons geen moeilijke processen maar klare taal en duidelijke acties. Zodat u precies weet waar we mee bezig zijn. En dat op een haalbaar niveau, want aan onmogelijke eisen of verwachtingen stellen, heeft niemand iets.

3. Uw eigenheid gegarandeerd
Ja, wij willen u vooruithelpen. Maar daarin willen wij uw eigenheid en bedrijfscultuur altijd intact houden. Zijn bepaalde interventies nodig, maar stroken die niet met de spirit van uw bedrijf? Dan gaan we op zoek naar de juiste alternatieven.

Wat kan Preventor voor u betekenen?

- Ondersteuning van bedrijven en hun preventieadviseur
- Veiligheids- en welzijnsaudit, oplossingen en opvolging op maat
- Interne opleidingen en sensibilisering
- Team van coaches met elk hun eigen expertise

Contacteer ons

Wilt u meer van onze diensten weten, contacteer ons.

Over Preventor
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x